Bestel informatie

Uw bestelling na ontvangst van betaling dezelfde dag nog verstuurd.

Uw bestelling vers gebrand, vers verpakt en na ontvangst van betaling dezelfde dag bij ons de deur uit! De kwaliteit van de speciaalzaak maar dan besteld vanuit uw luie stoel.

Betaling

U kunt bij ons veilig online betalen via IDeal, Paypal of door middel van overboeken. Ook kunt u de bestelling bij ons in de winkel afhalen en daar betalen, dit kan contant maar ook via de pin. Nadat u uw gegevens heeft ingevuld en voor betaling via IDeal/Paypal kiest, wordt u doorgestuurd naar de beveiligde betaalomgeving van IDeal/Paypal. U herkent de beveiligde pagina aan het groene hangslotje.

Verzendkosten binnen Nederland

Wij rekenen €4,75 verzendkosten voor alle bestellingen.

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling op afspraak te laten bezorgen. Daarnaast kan u ervoor kiezen om uw bestelling op te halen bij een door uw geselecteerd PostNL-punt.

Wij verzenden via PostNL 


Retourneren

U kunt de gekochte producten via de webwinkel niet retourneren. Dit in verband met het feit dat wij werken met verse producten. Wij kunnen de geretourneerde producten dus niet opnieuw gebruiken/verkopen. Uitgezonderd producten met zichtbare mankementen. Hopende op uw begrip hiervoor. 

© 2015 - 2020 Sunsweet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel